09 augusti 2010

Vilken sommar!

Nu är jag hemma, eller nästan hemma i alla fall! Vårt lägenhetsavlopp strular så vi får bo i mina svärföräldrars hus en vecka - lite jobbigt att inte kunna bo hemma men å andra sidan härligt att få bo i hus med trädgård och lyxigt badkar =) Häromdagen var jag på Bodyshop och letade badbomber men det var tydligen omodernt, jag är lite sen med att upptäcka badkarscharmen tror jag minsann!!

Dalarna blev en riktigt handarbetsresa till min stora lycka. Åhh vad många hemslöjdsaffärer dom har! Dessutom var vi på wålstedts som har eget spinneri och sätergläntan som har kurser i bland annat broderi. I Leksand hittade vi en antikvariatbutik som till min stora lycka hade remslakan - nu har jag köpt flera bollar som jag så småningom ska virka av =)
Dessutom fick jag ett broderikitt av min kära farmor för att öva upp mig inom Dala Floda- broderier...Jag skulle helst vilja vara lika duktig som min käre mor på en gång! Tålamod, tålamod...
Dalsland erbjöd pärlor av alla former och slag, små händer som det står handmade på tycker jag var tjusiga!Ha en härlig Måndag =)
6 kommentarer:

zαnуα ♥ sa...

Så härligt du haft det =D Kul att se bilderna, tack =)
Önskar dig en lika härlig måndag ;)
*kram*

Fiff sa...

Det e kul att virka med tygremsor, kul att hitta billiga och färdiga, så slipper man ju klippa så mkt själv... De där broderierna e helt ljuvliga!

Nettan sa...

Oh vilket broderi!!! ♥♥♥
Önskar sååå att jag kunde sånt....suck...
Låter som en härlig sommar, nu kommer hösten med massor av pysselmöjligheter =D Kram!

Emma sa...

Låter som om du har haft det riktigt bra du!

Att byta adress är superenkelt, du går in på Inställningar > Publicering och där finns en ruta där din nuvarande adress står. Du skriver bara in den nya adressen du vill ha och sen är det klart!

Ha det fint!

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Låter som en superskön semester. Ska bli kul att se allt du hittar på i höst.

SUADDA sa...

Vad bra att kunna köpa färdiga "remsbollar"! Visste inte att det gick...Blir spännande att få se vad du gör med dem =)
Ja, tänk om man ändå kunde brodera så där fint!

Trevlig kväll!