13 augusti 2012

I'm back!


Det är skamligt hur länge jag hållit mig borta från bloggsfären...Ett är säkert och det är att jag minsann inte är en idealisk bloggerska, för det har jag minsann fått lära mig - ju fler och tätare blogginlägg ju bättre blogg (strunt samma!). 

Igår var jag på Trassel i Täby och köpte stickor, där fick jag syn på jättefina virkade pärlarmband. Om du bor i närheten kan vi väl slå våra virkpåsar ihop och gå tillsammans på en en-kvälls-kurs?
Jag kunde ju såklart inte vänta på kursen så jag googlade fram en jättebra beskrivning på ett lättare pärlarmband, men minst lika fint. Det var roligt att virka med pärlor och för den virkvana passar den här lilla utmaningen perfekt =) 
Jag och min familj var i Tunisien i somras och där makrameade jag armband som aldrig förr. DCM broderigarnet kostar en tredjedel där så nu har jag ett stort lager... På tal om stort lager är mitt pysselskåp i stort behov av sortering,planering och rensning. Garn! Varje liten garntuss sparar jag och tänker att jag säkert kommer ha användning av längre fram, ibland stämmer det ju men det är inte ofta vilket leder till en himlans massor med garntussar.... 
Hoppas att alla ni fina läsare har haft en bra sommar!

3 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

men wow, vilka armband du kan knyta o virka ihop! Hur fina som helst!

Emilia sa...

Vilka söta armband - välkommen tillbaka!

Susanne sa...

Wow! Tack! Du är nu mera länkad på vid mönstret! :-)