17 september 2010

Tack för era uppmuntrande ord om bannern, den får stanna =)
Maja frågade om jag bytt namn på bloggen- det stämmer! Tycker det här blir mer sammanhållande med mina nya sy-fast-lappar! Jag försökte också byta namn på adressen men då blev det inte länkat till den nya från den gamla. Det blir ju jättetokigt om man går in på min gamla adress och inte hittar till min nya =/

Jag har minsann röstat idag! Jag, Karim och Amina åker ju till Tunisien på valdagen. Vi lyfter sju på morgonen närmare bestämt. Jag HAR VARIT (enligt min kbtkurs) väldigt flygrädd. Ett himla pysslande med mina kbt-grejer är det nu.. Det är så fånigt när man tar upp flygrädsla med andra människor, då är det många som nödvändigtvis måste berätta om det värsta dom varit med om under en flygning - uppmuntrande!

Jag har inte bara röstat, jag har handlat lite med =)

Åhh , åhh, åhh vad jag spanat in det här garnet länge! Det är SÅ vackert och så fin kvalite. 5% cashmere, 75% babyalpacka och 20% silke. Men så kostar det ju också 148:- för 50g...
...Och så det här alpacagarnet. Inget emot det förra men ack så fint turkost =)

Böcker på Tradera har jag också investerat i! Tänk en hel bok med bara grytlappar...


...Och en bok om att bla virka brudkronor, det tycker jag känns så himla spännande =)

Kram på er och ha en härlig fredag! Nu ska jag dricka chaite och pilla på mina alpacagarner =) Det är höst!!!

4 kommentarer:

Sjöormen sa...

Jag har ett par härvor Manos silk lace hemma, jag kan säga att de är så underbara att sticka med att man blir varm inombords. Sen gör man ju en bra insats också, när man stöttar kvinnokooperativ i Uraguay. :-)
Älskar dem!

Anonym sa...

Vilka härliga fynd du har gjort! Ska bli spännande att se allt du kommer att göra med/av dem. Ha en finfin fredagskväll & om vi inte hörs innan du åker så ha en underbar Tunisienresa!

Fiff sa...

Jepp, Maja, det e jag! ;-) Tycker gott du förtjänade lite garn när du har varit så duktig o röstat! Men jo, det var ju ganska saftigt pris...men man måste ju unna sig ibland också! Kram på dig, trevlig helg!

Fijaffa sa...

Mmm... fint garn!!!

Ha det så skönt på resan!