29 maj 2010

African Flowers!

I förra inlägget gav jag er en länk till flickr med massa inspiration av vad man kan göra med African Flowers.
MinInspiration hittar du mönstret på svenska. Kolla in färgbytena också-jättesmart sätt!
Jag har blivit totalt såld på denna veckra ruta och är hittills uppe i femton stycken.
Det går snabbt! Testa och fastna ;)

Sambon min (och lite jag) har använt upp vår internetkvot för månaden, bilder på mina rutor kommer därför nästa månad! Ha en härlig helg


3 kommentarer:

Linn sa...

hejhej;D kul att du hittade min blogg:D ja norrtälje är en supermysig stad.. en härlig stämning med "anor från förr" osv.. det är ganska dött här under vintern, men det är ju bara en timme till sthlm om man känner sig taggad på nått annat:)

vi har 2 garnaffärer, och jag jobbar i en. vi säljer främst garner från Svarta fåret och järbo, och den andra affären säljer främst från drops och viking garn=)

men som sagt, norrtälje är en bra stad:D om du vill så kan du ju komma hit och kolla runt lite(det går fort eftersom att det är en rätt liten stad), så kan jag visa dig vad som finns.
ha det fint!

Fiff sa...

Håller med, de är ljuvliga blommor! Ska testa själv, snart... Har varit ute i trädgården och sniffat på trädet åt dig nu;-), hihi. Fortsatt trevlig helg!

Lina & Mia sa...

Hej! Tack för den snälla kommentaren :) Jag ser att du oxå har fastnat för de vackra blommorna, jag har dock inte gjort lika många som du! Men jag hoppas att det tillslut i alla fall kan bli en liten filt! ser fram emot att se hur dina rutor ser ut :) Jo visst är det helt underbart att vara hemma och mysa med dottern och pyssla så fort man får tid! Det är så många som undrar hur jag hinner, men jag måste helt enkelt, tror jag dör om jag inte får pyssla med något! Hihi... och i bland så tror jag att man får lite mer fart på sig om man har barn! Ha det så jättebra! MVH Lina