21 oktober 2009

Virkskola,elefant och höstrusk!

Här händer det minsann grejer!
La ut min lilla
virkskola på youtube och har redan haft några besökare, hoppas det kan hjälpa några in i virkeriets mysvärld...Jag hoppas att det är tillräckligt pedagogiskt gjort!

Just nu håller jag på att virka en elefant till en god vän. Dessutom behöver jag sy ihop min färdigstickade mössa, bilder kommer!

Har tänkt att lägga ut lite mönster här på bloggen så småningom =)

Mys i höstvädret!

5 kommentarer:

Sara Millberg sa...

Stort tack för virkskolan! Hade värsta turen som sökte på det precis när du lagt ut det. Bara någon dag efter. Var dock tvungen att även ta mig hem tillmamma och få lite first handed tips.. Har inte virkat sen jag gick i fyran.... och det är nog 16 år sen. Har precis köpt hem boken virka amigurumi.. sååå roligt. Håller på med halloweenhäxan! =)

Caroline sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Caroline sa...

Hej Sara!
Vad roligt att du tyckte om den, visst är det bra att ha mammor! Boken är fantastisk, den fick mig att djupdyka i den här världen!
Hör gärna av dig om hur det går med virkandet =)

Sara Millberg sa...

Har just blivit klar med min första amigurumi.. halloweenhäxa. Fick lägga ner att virka med svart eftersom det blir mörkt så fort och vi inte har nån rikigt bra lampa för det här.. såå.. häxan ser väl mer ut som en vindögd tant i tweed. Hade inte ens nån nål så jag fick ge mig på att få fast sydda ögon med en virknål. *ler* Till nästa amigurumi ska jag se till att ha alla saker redo hemma innan jag syr ihop! =) Så fort jag fått upp den på min blogg ska jag ge dig adressen! =)

Caroline sa...

Känner igen det där med svart garn, JÄTTEjobbigt för ögonen utan sjyst lampljus! Vad kul att snart få se den =)