02 mars 2011

Steg1utbildning

Tack för era stödjande svar om symaskiner! Jag har kollat in en på jysk men ska spana in begagnade först.. Fortsättning följer =)

Imorgon är det en stor dag för då ska jag på ledarutbildning på Friskis och Svettis. Jag har förträngt min nervositet totalt. Vi ska bo på Lillsveds folkhögskola,Värmdö, i 4 dagar. Jag har inte varit borta från Amina en natt så det blir intressant, än mer intressant är att vi ska jogga. Och Caroline uppskattar inte jogging. Det är faktiskt det största nervositetsmolnet just nu. Och då har vi: Bo-med-främmande-människa-i-samma-rum, jumpapass och en massa ledarövningar att jämföra med. -puh- Bortsett från joggingen känns det fantastiskt spännande och roligt- helt fantastiskt roligt =)

Vi hörs om några dagar!


9 kommentarer:

Hedvig sa...

Lycka till med både symaskin och utbildning! :)

Emilia sa...

Spännande att se vad du hittar för maskin att köpa!

Så fin den broderade fickan blev!

Anita Tørmoen sa...

God tur og kos deg på lederkurset:)

Anelma handarbetar sa...

Lycka till med ledarutbildningen. Det kommer säkert att gå galant.

Kram Birgit

Fiff sa...

Lycka till! Du får ta med dig nåt handarbete som du kan få lite lugn av :-)

Cecilia sa...

Åh vad kul! Lycka till på utbildningen! Jag är säker på att du kommer ha jättekul och säkert få nya vänner också!

Jag går Omvårdnadsprogrammet just nu och då ska man läsa Människan Socialt och Kulturellt för att kunna förstå och ge bästa möjliga vård även till dem som har en annan kultur än en själv. :) Väldigt rolig kurs!

KRUMELEJ sa...

Jag hoppas att allt blir bra med din utbildning. Lite nervös är bara bra att bara säga det ju :D. Jag köper mina etiketter på vistaprint.

Linnea sa...

Hej :) Jag har hittat ett jättefint virkmönster och har kollat in dej på youtube hur man gör alla olika maskor. Men jag kan inte hitta hur man gör en dubbelstolpe nån stans! Snälla hjälp mej! :)

-Mi sa...

Hej sötnos! Jag hittade din blogg på facebook (: vad proffsig den är!
Bra gick joggingen ju, och tänk vilken tur att du fick bo med Johanna som är så härlig!

Bloggar verkar vara ganska mkt större fenomen i sverige än i finland, det är få som har så många besökare som du! Jag har inte ens närapå så mycket trafik, men så är ju min blogg ganska ny också.. (svepskäl, haha)

Förresten, varifrån skaffar du dom snygga etikettlapparna du har på dina arbeten?

Kram, Mi