14 mars 2011

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter två helger- en träning och en latmaskshelg!
F&S utbildningen var fantastisk, en livsupplevelse som gör mig alldeles sprudlande glad. Gå den om du får chansen =) Jag bodde med en jättesöt tjej från Finland och hennes lika söta vän satt och stickade strumpor i ett-utan att titta på stickorna! Jag blev jätteimponerad.. Här är hennes finska blogg ..

En Linnea har frågat om instruktion på dubbelstolpe-en videoinstruktion hittar du/ni här..(längst ned på sidan)

Sist men inte minst- Caroline har slagit till på en symaskin!! Med Karims ekonomiska stöd blev det en husqvarna, standardmodell. Imorgon beräknas paketet trilla in i närheten-jag är så glad =)

7 kommentarer:

R´s sa...

Välkommen tillbaka : ) Vad kul med en ny symaskin, bara att börja skapa igen.

Hedvig sa...

Kul att det gick bra på utbildningen! :)
Och vad roligt att det till slut blev en ny symaskin, nu förväntar vi oss massa fina sydda saker på bloggen inom kort... ;)

Obs! Jag har tävling på g ifall du är intresserad av att vinna garn! :)

Anita Tørmoen sa...

Ja, det er virkelig imponerende når de strikker slik:)

Loppans pyssel sa...

Låter som att du har haft det riktigt trevligt på utbildningen. Inte illa att du fick dela rum med någon annan som handarbetar! =)

Spännande med ny symaskin. Jag har en Husqvarna Viking och den är helt ok. Lycka till med köpet!

Fiff sa...

Heja Husqvarna! Kram!

Fijaffa sa...

Kul att "se" dig igen :-)
Låter som att du har det rätt bra. Härligt med kursen och kul med symaskinen. Kan tänka mig att det blir en del sytt framöver, det är alltid kul att använda sina nya saker.

Min mamma brukade också sticka utan att titta... fattar inte hur man lyckas, jag skulle tappa var och varannan maska :-)

Linnea sa...

Tack nu vet jag hur man gör en dubbelstolpe! :D Det hade jag inte kunnat lista ut själv, haha! ;) Jag virkar blommor som kanske så småningom kommer bli en klänning! Får se hur det blir! :) Jag kan slänga upp en bild på min blogg och en kommentar här när det är färdigt så får du se! :)