29 september 2011

Flerfärgsstickning och tokvantar!

Studielitteraturen vilar oftare i händerna är virknålen just nu! Mitt i allt härligt studerande stickade jag klart Aminas vantar, jag har uppenbarligen mycket på huvudet...Det blev två vänstervantar!I vanliga fall skulle jag gett upp vant-idén på en gång men istället djupdök jag ned i vantböcker från biblioteket. Traskade iväg och köpte tvåtråds-garn från Östergötlands ullspinneri och har nu börjat flerfärgssticka!! Det är första gången jag testar och jag bestämde mig för att tänka att det skulle gå enkelt, och det har det gjort - med lite telefonassistans från mamma såklart =)


9 kommentarer:

Anonym sa...

Så galet det kan bli ibland! Fast det är ju fina vantar även om det blev 2 vänstervantar. Ser fint ut med 2 färgsstickningen.

Anelma handarbetar sa...

Oj oj så det kan bli ibland. Vantarna är fina.

Kram

Emilia sa...

Fina vantar - typiskt med två vänster ;)

Bettan sa...

Då stickar du två högervantar oxå, så finns det xtra vantar om någon skulle försvinna! Fima färger du satt ihop i flerfärgsstickningen.Ska det bli vantar till dej kanske!! När man väl kommit igång med vantar eller sockor går det inte att sluta ...
Kram sytanten

Nettan sa...

Ha ha!! Det var ju underbart att det blidde två högervantar =)
Men jag håller med Bettan; två vänstervantar och saken är biff =D
De är sååå fina ♥

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig ;)
För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Emma sa...

Spännande att få se tvåfärgsstickningen under tillverkning :) något jag inte gett mig på att prova än :P

Emma sa...

Va spännande att få se flerfärgstickningen, något som Jag själv inte vågat mig på riktigt :P

Emma sa...

Va spännande att få se flerfärgstickningen under tillverkning, det är något jag ännu inte provat på :)
Känner igen det där med studier istället för hobby, synd tycker jag :/