02 september 2011

Adressbyte (eller inte) och vantstickning!

Ni kan ha haft lite svårt att hitta till min blogg den senaste tiden- och det med rätta!
Jag ändrade nämligen adress men insåg snabbt att man då inte slussas vidare från den gamla adressen, jättedumt! Ingen med min gamla adress har alltså någon aning om vad jag bytt till för ny... Dumt av blogger, eller kanske av mig som inte förstår ;)

Min högskoletermin har börjat lite tufft med en sjuk Amina. Hon har fått pencillin nu och blir förhoppningsvis friskare! Vi var på promenad en kväll och hon blev så väldans kall om händerna-vantar är vad hon behöver... Mest sugen var jag på att testa på tvåändsstickning men då vill jag ju ha riktigt garn, det får jag köpa nästa gång jag åker upp till Dalarna på Wålstedts...

Det blir ett alpacavantar istället, från drops, flätor bara måste det ju vara på något sätt =)
2 kommentarer:

Hedvig sa...

Hoppas det har gått bra i skolan trots att hon varit sjukis! :)
För min del har det gått bra förutom lite strul med litteratur och sånt, men så är det ju alltid... ;)

Minett sa...

Hej! Jag är ganska ny i amigurumi världen och letar efter alla tips jag kan få om garner som finns i många färger och är hyffsat billiga. Har mest köpt akrylgarner från Rusta (eftersom de är billiga) men tycker de är lite jobbiga att virka med. Har du ngr bra tips kanske? Fin sida, och jag använde mig av din virkskola när jag började virka nu. Tack så mycket! Ha en bra dag!