26 februari 2011

Henna-muddar!

Jag har virkat muddar i orange silkesalpaca. Dom blev rediga, jag föredrar lite tunnare och söta modeller men dom passar bra till den lilla hennan jag har kvar efter Tunisienresan - som jag kom på att jag aldrig visade er!
Det var Karims faster som målade mig. Imorgon ska jag iväg till magdanslektionen. Har äntligen bestämt att jag ska läsa arabiska på universitet. Och nästa vecka ska jag hjälpa ensamkommande flyktingbarn med läxhjälp. Jag älskar mångfald, hur grått skulle inte samhället vara utan det?7 kommentarer:

4U2 sa...

Det fanns en tid jag hade kort kort hår som jag hennade. Nej, inte grupp 8 medlem, jag var i tonårens tidigaste år och hittade på detta själv (ler). Fin färg!

Anita Tørmoen sa...

Så flotte dine pulsvarmere er:)

Cecilia sa...

Jag vill verkligen virka den där fina capen, men tror jag behöver träna upp mina stickkunskaper lite först ^^ Kanske en halsduk eller ett par handledsvärmare först :)

Vilket fantastiskt liv! Vad härligt att leva så nära en annan kultur! Jag läser en kurs på skolan just nu som heter "Människan socialt och kulturellt" och det är SÅ spännade, en kvinna från migrationsverket kom och höll en superintressant föreläsning från oss. Jag önskar jag kunde hjälpa till på något sätt.
Fantastisk färg på garnet förresten!

R´s sa...

Jag gillar muddarna och färgen : )Vad härliga projekt du har på gång, det närmaste magdans jag gör är zumban som också är kul. Att möta flyktingbarn är en ynnest tycker jag. Har jobbat på ett persiskt dagis för många år sedan. Toppenjobb! Utan mångfald - Enfald!

Hedvig sa...

Snyggt! :)
Och som sagt, mångfald förnöjer...

Ha en fin söndag!
Kram

Emma sa...

Du har så mycket för dig du! :) Hur går det med mönstertestandet? Har förstått att många haft problem med att få de virkade muddarna att bli lagom stora, jag hade en masktäthet på 13m x 15v = 10x10 cm, det verkar alltså som att jag virkar helt fantastiskt löst! Jag hoppas att det ska lösa sig, virka på så att de passar dig så kan du väl bara maila eller skriva en kommentar sedan om hur du fick ihop det. Ha det jättebra! :)
Kram!

Liisa sa...

Perfekt henna-färg på muddarna!
Utan mångfald ingen glädje