20 oktober 2013

Kreativitetsläge.


Amina ritade en katt förra helgen som vi sydde en goskatt av. Ett riktigt hett pysseltips till vuxna med barnpysseltorka! 
Jag har stickat klart Aminas finvantar med mönster från boken "Varma tumvantar och några sockor" av Eva Trotzig. Visjögarn vitt och rött med stnr 2,5. 
Utöver sömnad och handarbete så flödar kreativiteten på Friskispass-fronten just nu. Jag är, som ni tidigare vet, ledare på Friskis & Svettis Det är en lång sträcka från start av passbyggande till en nöjd Caroline.  Nu är jag inne i låtsamlarfasen. Sen ska det till rörelser. Sen ska allt mixas ihop till ett skönt,funktionellt timmespass. Förhoppningsvis har jag två klara toppenpass i januari!

C-uppsatsskrivningen kan ju också ses som en kreativ process. Just nu känns det dock som en nu-kommer-jag-att-dö upplevelse. Jag kommer att intervjua personer som har syskon med diagnos inom autismspektrum. SÅ om du eller någon du känner tillhör denna grupp och är intervjuvillig under november/december månad i stockholmsområdet så skulle det vara högst värdefullt! 1 kommentar:

Fiff sa...

Det händer mycket just nu förstår jag. Men vilka härliga sprudlande bilder du bjuder på idag! Snyggaste vantarna också :-)