12 september 2013

Sytt laptopfodral och näthatande(!)

Ni som har hängt med ett tag vet att jag startade mitt bloggande med att göra instruktionsfilmer om virkning på Youtube. Tidigare i veckan gick jag in och kikade på den och döm om min förvåning när jag fick se kommentarerna - många var trevliga  MEN bisarrt nog var det även en del otrevliga användare som kallade mig för "sär", att jag var "dum i huvudet" och liknande kommentarer. Det är HELT otroligt. Tyvärr var många kommentarer felstavade vilket förmodligen innebär att det dessutom är barn som skrivit. 
Därför har jag valt att helt ta bort kommentarfunktionen, det ger liksom ingen god energi att läsa om hur "dum i huvudet" jag är till frukostkaffet. 


För ett tag sen sydde jag ett laptopfodral. Efter lite pysslande med inner och yttertyg (tänk att det ska kännas så komplicerat) så fick jag till det och blev dessutom nöjd på kuppen!Efter att ha spanat in alla roliga FB-grupper som har virkat African flowers i de finaste kreationerna så har jag köpt Happypotamus-mönstret. Det ser så komplicerat ut men förhoppningsvis kommer det gå vägen...


...Men innan jag påbörjar virkandet ska jag sticka klart Aminas vantar som jag påbörjade häromkvällen. När höstlyften slog till så blev jag så sugen på vantstickning och som tur var hade jag Visjögarn liggandes i gömmorna =)2 kommentarer:

Karin-Ida sa...

vad tråkigt med negativismen, men en fin blogg har du. Fick inspiration att sy ett överdrag till min ipad i samma stil som ditt till laptopen! Tack för den!

Anonym sa...

Den är hur lätt som helst :) du kommer inte nöja dig med att bara göra en!