26 december 2012

Vantar, omlottröja och jeanslagande!

God Jul fina bloggläsare!

Mina julklappsalster har inte delats ut än så dom får ni vänta lite på... Vanten här under stickade jag upp efter Solveig Larssons mönster men den blev tokstor - fick repa upp hela vanten =/

...Så nu har jag gjort ett eget vantmönster istället =) Den känns riktigt bra än så länge och jag håller tummarna för att slippa repa upp den här också!!

Kvällsaktiviteten har bestått i lagning av jeans och att sy i en söm i tröjan härunder. Tröjan har legat i en påse i flera månader för att jag inte orkat sy den nedre sömmen (trodde det skulle bli uselt) men fint blev det och nu hoppas jag att Amina tycker om den hon med! 

Jeanslagningen blev för övrigt också riktigt bra, första gången som jag lagar jeans - av ren irritation dessutom. Ett par Lee och Levisjeans som håller i tre månader vardera - taskig kvalité! 


Sist men inte minst - så pinsamt som det kan bli för en stickerska men min plånbok rasslade minsann till när den fick syn på den här fina barntröjan. Visserligen billig akryl men fin, varm och skön är den!Nu far jag ut på Sverigeresa och önskar er därför redan nu ett... 

Gott nytt år!

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig ett Gott slut o ett riktigt Gott Nytt År!

Kram från TINA

Hedvig sa...

Ett riktigt gott nytt 2013 önskar jag dig! <3

(Och ja, tröjan var jättefin fast det var akryl ;))