24 oktober 2012

Bingevantar
Det var inte helt lätt att få ut rätt färger ur den här vanten - och inte blev det helt rätt nu heller. Höstmörkret försvårar ju bildtagningar väsentligt! Det är ett Bingemönster som var utformat för lite tjockare garn (än mitt spelsaugarn) så vanten blev ganska kort. Det får nog bli en present åt en korthandad person helt enkelt! 

(BTW! Ittala-ljusstakarna i bakgrunden fick vi på blodgivningen, oavsett om du fascineras av Ittalaprylar eller inte så borde du göra detsamma - blod behövs a.l.l.t.i.d! -skjuts iväg-) 

Jag har mycket att göra just nu - högskola - praktik - mammeri - friskisledari - danslärarutbildning -  träning och dansande. Allt är vansinnigt roligt men resulterar i att tiden för bloggandet blir ganska snålt, hoppas ni står ut med det! 

Kram och...  

3 kommentarer:

Lina & Mia sa...

Hej! Jag håller oxå på att sticka vantar, och dina gav lite inspiration till att man faktiskt kan sticka i lite roliga färger, och inte bara i de vanliga, typ blå, vit, grå och röd, som de flesta flerfärgsstickade vantarna är i :) Med vänlig hälsning, Lina

Fiff sa...

Det ser ju ut som om det är väldigt fina färger i alla fall! Härligt med lite färg :-)

Hedvig sa...

Jättefina vantar, men visst är det tråkigt att det är närapå omöjligt att fota just nu?!

Hoppas det går bra med allt och att du inte stressar för mycket! <3