02 juli 2011

Detox-vecka Dag3

Nu är jag inne på min första raw food-dag!
Frukost med mixat äpple,päron,banan och linfrön var en superinledning..
Till lunch åt jag squashspagetti med marinerade champinjoner och tomater. Spagettin var definitivt ingen höjdare men champinjonerna var goda!


Till mellanmål blev det en supergod juice på lime,jordgubbar,ananas och is-välbehövligt i vår tropiska värme..


Och till kvällsfika Hallonglass gjord på hallon,fryst banan och lite limejuice

Jag har varit supertrött och hängig idag-antagligen har det lika mycket med detoxen som vår 30gradiga värme att göra...

3 kommentarer:

Nadia sa...

Mums, vad gott det ser ut! Hur har du tillagat squashspagettin?

Nu blev jag ocksa himla sugen pa att testa raw-food, skall se om jag kan fa tag pa boken.

Caroline sa...

Vad kul att höra från dig Nadia =)
Boken är super om du är intresserad-en riktigt bra grund!

Skiva 4 champinjoner och marinera i 1msk tamari/soja, 1msk olivolja,2 kvistar finklippt persilja och 1 msk cirtonjuice. Från en kvart till tre timmar.
Strimla en zucchini med potatisskalare till breda strimlor, ända ned till kärnhuset.
Toppa med champinjoner,körsbärstomater och solrosskott!

Kram på dig!

Nadia sa...

TACK for receptet!!Skall testa snarast. Har faktiskt aldrig provat att ata ra-zucchini men det skall bli spannande att testa.

Allt du ater ser ju sa otroligt gott ut!