09 februari 2011

Tovade tofflor i färdigbroderad skrud!

Jag vet inte om ni kommer ihåg mina tovade tofflor? Dom är färdigbroderade nu. Jag hade tänkt mig vacker påsöm men det är för avancerat för mina broderifingrar-ännu, så det fick bli broderiövande istället =) Jag blir mer och mer sugen på att gå en riktigt redig broderiutbildning, jag har spanat in en på HV där mamma jobbade förut. För det krävs lite penningsparande! Fortsättning om det följer ;)12 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Kjempefine tøfler:)

Fiff sa...

Jamen, tjusigt! :-)

Fijaffa sa...

Så fina! Fint mönster och fina färger. Glada tofflor :-)

Maria sa...

vilka fina tofflor! Jag vill också lära mig att brodera. Ang FB-stickcafé: Det är idag igen men jag kan inte komma in på FB från jobbet så jag kan inte länka men gå med i gruppen som heter Online stickcafé och gå till events.

Hedvig sa...

Åh vad fina de blev! :)
Har också spanat in HVs kurser, de verkar såååå roliga!

Hedvig sa...

Ha ha, ja! Vi skulle nog få en hel del medlemmar i vår fb-grupp! :)

Den kurs jag framförallt är sugen på att gå är konstsömnad, grund på kvällstid. Det är prio ett, sen nån gång när jag är rik skulle jag gärna gå både stickning och knyppling osv...

Du då?

R´s sa...

Mmmm....vilka fina tofflor. Härligt för frusna fötter.

Susann sa...

Va fina dom var .
Ha en fin dag .

KRUMELEJ sa...

Hej och tusen tack för min award. Jag blev jätteglad och vilken snäll motivering. Jag hoppas att jag skall kunna fortsätta och leva upp till det :D.
Blev jätteimponerad av dina fina tofflor. Vad duktig du är !

Madeleine sa...

Mysiga och jättefina!

Hedvig sa...

Ja! Klart du ska komma förbi broderikaféet! Men det är på torsdagar, inte söndagar. Varannan torsdag, jämna veckor (alltså inte denna veckan). Kl. 18.00 till ca 21.00.

Kom förbi, det är jätteroligt! :)

Smycka sa...

Läckra! =o)