20 januari 2011

Uppdatering av utlottningen!

Att en nordbo får tre härvor garn känns inte tillräckligt, därför gjorde jag en uppdatering av utlottningen som i alla fall är lite mer givande för det tunisiska folket :

"För varje lott skänker jag 1:- till Tunisien. Antingen till en fond som ska stötta landets återuppbyggnad alternativt till nära och kära som behöver stöd till mat. Mer info om det när utlottningen har avslutats!"


Jag har hört talas om att en fond kommer att startas för att samla ihop pengar till att bygga upp landet, jag avvaktar med att se hur seriös organisationen är. Vi har även vänner och släkt som antagligen kommer få väldigt svårt med ekonomin efter revolutionen, alternativet är att jag skickar ned lottpengarna till dessa så de får råd att handla mat. Mer info om det när utlottningen är klar, nu hoppas jag många vill vara med!


Kram på er!

4 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Lykke til:)

Cecilia sa...

Åh vilket fantastiskt initiativ! Ska skriva det i mitt inlägg :)

R´s sa...

Vilka ljuvliga färger! Är förstås gärna med i en utlottning. Jag har följt Nyheterna om Tunisien och förstår att det känns ännu mycket värre när man har anhöriga där. Nu hoppas man ju att det ändå ska bli bättre.

Skarvtjärns Greta sa...

Vilket underbart garn och vilket underbart initiativ för Tunisiens folk. Kommer att följa din blogg för att dels vara med i utlottningen och dessutom sprida ditt budskap