31 januari 2011

74 lotterister och Bodil!

Nu är ni 74 stycken som vill vara med i utlottningen om det tunisiska garnet-fantastiskt!!

I mitt förra inlägg avslöjade jag ju våra nya kattbebistankar. Vi åkte till Norrland över en dag och det gick förvånansvärt lätt. Ni har nog tänkt er en massa lurviga monster men vi har valt att köpa ett naket monster =) Jag hade aldrig sett en sphynx förut så det var en vild chansning att åka så långt bara för att titta. Men det var mer än värt det, vi hann bara sätta oss i rummet så hade vi kattbebisar överallt, kattmamman hoppade upp och myste på Karims axel och vi blev heelt sålda! Dom var lite som hundar i temperamentet, otroligt lyhörda och sociala. Passar mig som är inbiten hundmänniska ;) Krabaten vi valde kändes robust, lagom busig och lugn. Mamma och jag hade skojat om att döpa den till Bodil, och när hon låg och myste i mitt knä så kändes det som att namnet passade perfekt! I april får vi hem henne =)Mamma katt myser hos/på Karim

Dockan leker kull med Bodil..
10 kommentarer:

Nettan sa...

Naw.... så söta!!! Vi har ju en riktig pälsboll själva, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig en sphynx. Tyvärr bor vi i ett ganska kallt hus, och det tror jag inte är så bra, så jag får låta mig nöjas med pälsklingar =)
Bodil ser ut att passa perfekt ♥
Har de röster som siameser, dvs lite grövre, eller pratar de "vanligt" kattspråk?

Cecilia sa...

Awww vad söta! Älskar katter!
Jag har faktiskt inte heller gosat med en sphynx men min familj har nakenhund, är det något liknande?

Anita Tørmoen sa...

De var søte:)

Emma sa...

Bodil ser ju stentuff ut!

Super Cute Designs sa...

Va kul att ni ska skaffa en sphynx! Dom är helt underbara! Just nu ligger min lilla Pixie å sover i mitt knä :) Hon följer alltid efter en och vill vara med på allt, och spinner så fort man ser på henne nästan haha.
Lycka till med Bodil! :) Kram!

Loppans pyssel sa...

Mysiga katter men jag föredrar nog i alla fall lite päls. Har en cornish rex själv och hon fryser allt som oftast. Nu på vintern bor hon i princip på elementen! =) Vilken uppfödare är det ni köper från?

Hedvig sa...

Men så söta! Jag dör!!! (Måste passa mig som annars är lite kattallergisk...)

Madeleine sa...

Vilka ljuvliga små troll!

Loppans pyssel sa...

Världen är bra liten! =) Den uppfödaren är kompis med en av mina bästa vänner! Min Cornish kommer från S*My little cat's i Norrköping. Sedan har jag en Norsk skogkatt som kommer från S*Milda ma Tildes i Holmsund som ligger strax utanför Umeå. Lycka till med kissebebisen och hoppas ni får många mysiga stunder tillsammans. Det enda som kan vara lite besvärligt är att det är svårt att få ha garnnystanen ifred! ;)

Mian sa...

dom e underbara jag är oxå sugen på en liten "nakenfis"...
Måste säga att jag älskar din sida!